Ránk hullanak a kipukkadt lufi cafatjai

Olvasónktól
2011. 07. 31. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Magyar Nemzet július 19-i, keddi számában írt belső vezércikket György Zsombor a gyöngyöspatai polgármester-választással kapcsolatban. Arról is írhatott volna a szerző, hogy megbukott mind a liberális, mind a kormányoldal Jobbik-ellenes propagandája. Irtózatos nagyot bukott Horváth Aladárostul, Orbán Viktorostul, Pintér Sándorostul, Richard Fieldestül és USA-nagykövetestül együtt. Az ítéletet a gyöngyöspatai magyar nép hozta meg. Írja a szerző, hogy ha egyszer kipukkad a Jobbik-lufi, akkor annak cafatjai ránk hullanak. Lehet, hogy ez így lesz, de az tény, hogy Pintér/Orbán gyöngyöspatai lufijának cafatjai már most hullanak, amit viszont Juhász Oszkárnak kell eltakarítania.
Üdvözlettel egy régi előfizetőjük:

Süle Tibor
Székesfehérvár

Tisztelt Süle Tibor úr!
Köszönöm levelét. Tény, a Jobbik még arathat, hiszen nevén nevezi azokat a valós problémákat, amiket mások eddig inkább a szőnyeg alá söpörtek. De a kérdésekre válaszokat is kell találni. Ha azt hisszük, hogy ők pontosan ismerik ezeket a válaszokat, alighanem tévedünk. Az önjelölt rendteremtők utcára küldése rossz irány. Viszont újabb értelmetlen vitákhoz vezet, az idő pedig telik. Sőt akármilyen fontos, önmagában a rendteremtés sem megoldás ott, ahol a munka, a tudás és egyéb, általunk fontosnak tartott értékek nem öröklődnek tovább. A feszültséget vissza lehet fojtani, de az szelepek nélkül előbb-utóbb még nagyobb robbanáshoz vezet. Ki milyen propagandát folytatott a Jobbik ellen? Bárcsak ez lenne már a legfontosabb kérdés!
Üdvözlettel:

György Zsombor

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.