Röviden

MTI
2011. 07. 31. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ünnep
Korhű jelmezben, római lakomával ünnepelte barátai körében a születésnapját egy orosz maffiózó: a börtönben. Szó volt róla, hogy a vicc kedvéért beöltöznek raboknak, de az ötletet végül nem találták elég stílusosnak.

Szakértők vizsgálják a csontokat
A Budapesti Rendőr-főkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat a Margit hídnál talált csontok ügyében. A vizsgálatra igazságügyi orvos szakértőt rendeltek ki. Nem kizárt, hogy a második világháborúban a folyóba lőtt zsidók maradványairól van szó. (MTI)

Fennakadt a határon
Hamis kölcsönadási szerződéssel próbált meg Ukrajnába átvinni egy 25 millió forint értékű luxusautót egy olasz férfi szerdán a záhonyi határátkelőhelyen. Miután ellenőrizték, kiderült, hogy a BMW-t az olasz hatóságok körözik. (MTI)

Kommandósokba ütközött a tolvaj
A figyelőszolgálatot ellátó kommandósok gépkocsiját akarta kirabolni egy mindszenti férfi, akit elfogtak, és kezdeményezték letartóztatását. Az elszaporodott gépkocsi-feltörések és autólopások miatt rendelték el a figyelőszolgálat létrehozását. A férfi, aki feltehetőleg azt hitte üres a kocsi, a nyitva hagyott ablakon próbálta kiemelni az ülésen lévő táskát. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.