Röviden

MN
2011. 07. 14. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Olcsóbb lesz a gázolaj
Csökken, és így 358 forintba kerül átlagban a gázolaj litere a hazai töltőállomásokon holnaptól, a benzin átlagos ára ezen a héten nem változik: 370 forint marad – erősítették meg a Holtankoljak.hu értesülését piaci forrásokból. A múlt héten hat forinttal csökkent a benzin és kilenccel a gázolaj ára a hazai töltőállomásokon. Legdrágábban várhatóan továbbra is 389 forintért tankolhatunk benzint, míg gázolajat 379 forintért. Bioetanolt (E85) várhatóan 279, míg autógázt 221 forintért kapunk. (MN)

Vezetőváltás a posta élén
Távozik a posta első számú vezetője. A Magyar Posta új üzletstratégiájának elfogadásával lejárt a társaság vezérigazgatójának megbízatása is, Schmidt Pál utódját július közepén nevezik meg – közölte a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. A jelenlegi vezérigazgató egy évvel ezelőtt a posta új stratégiájának elkészítésére és elfogadtatására kapott felkérést, s ezt elvégezte – áll a közleményben. A sajtóközlemény szerint a stratégia célja, hogy a posta sikeres választ adjon a 2013 januárjától bekövetkező piacnyitás és a hírközlésben zajló paradigmaváltás várható következményeire. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.