Röviden

MTI
2011. 07. 14. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kifőzde
Facebookos bejegyzése szerint rumaromával főzött lekvárt maradék sárgabarackból Gyurcsány Ferenc. Végre itt a sokat emlegetett megújulás!

Tizenéves rablókat fogtak el Borsodban
Elfogtak a rendőrök három tizenévest, akik kiraboltak egy 87 éves asszonyt Tiszatarjánban. A két 18 éves fiatal és 16 éves társuk hét végén tört be az idős nő házába. Egyikük bántalmazta az asszonyt, majd megtakarított pénzével és irataival elmenekültek. A sértett nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A támadókat órák alatt elfogták. (MTI)

Kamion tört össze autókat Szerencsen
Kamion okozott tegnap balesetet Szerencsen. Négyen könnyebben megsérültek, és nyolc autó, valamint a teherjármű megrongálódott. A kamion vezetője áttért a menetirány szerinti bal oldalra, összeütközött egy autóval, majd hét parkoló kocsit is letarolt. (MTI)

Szerencsétlenül járt egy kínai autóbusz
Huszonhárman életüket vesztették, 29-en pedig megsérültek tegnap Kínában, miután távolsági autóbusznak ütközött egy teherautó. Utóbbi hátulról, nagy sebességgel rohant a leállósávban várakozó buszba, majd mindkét jármű a terelőkorlátot átszakítva felborult, és kigyulladt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.