Röviden

MN
2011. 07. 10. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Éhínség vár a világra?
A mezőgazdasági árucikkek termelése évről évre elmarad a fogyasztástól, így a legfőbb terményeknél a készletszintek alacsonyra süllyedtek. Jim Rogers amerikai befektető szerint egy esetleges rossz termés könnyen élelmiszerhiányhoz vezethet egy-két éven belül, s akkor már pénzért sem juthatunk majd ennivalóhoz. (MN)

Kritizálják Párizs líbiai akcióját
Oroszország keményen kritizálja Franciaországot és magyarázatot vár, amiért Párizs fegyverekkel támogatja a bengázi ellenzéket – közölte Szergej Lavrov orosz külügyminiszter. A francia lépés miatt Kína is arra szólítja fel a líbiai konfliktusban érintett országokat, hogy katonai akcióik során ragaszkodjanak az ENSZ-től kapott felhatalmazáshoz. Anders Fogh Rasmussen NATO-főtitkár pedig elhatárolódott Párizs lépésétől, mondván, ők nem vettek részt az akcióban. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.