Röviden

MTI
2011. 07. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Indul a nyári vásár
A fogyasztó nem téveszthető meg azzal, hogy a kiárusítás kezdetén nem kapható a meghirdetett árucikk, megváltoztatják a reklámújságban közölt árakat, s nem cserélik az akcióban értékesített hibás árut, kivéve, ha éppen ezért árazták le – áll az Országos Kereskedelmi Szövetség nyári akciókkal foglalkozó közleményében. Arra is felhívják a figyelmet, hogy ha a polcon és a kasszánál eltérő ár szerepel, úgy a vevőnek az alacsonyabbat kell fizetni. (H. P.)

Nagypiac Kaposváron
Kilencszázhatvanmillió forintos élelmiszer-kereskedelmi beruházással gazdagodott Kaposvár. A somogyi megyeszékhely tegnap átadott nagypiacán korszerű mosogatós és mosdóhelyiséges üzletekbe költöztek az árusok. A piacnyitáson részt vett Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter is. A kizárólag önkormányzati forrásból épült, kétszáz gépkocsi parkolását biztosító piaccsarnokban kitüntetett helyre került a kizárólag kaposvári élelmiszereket árusító üzlet. (G. J. A.)

Új elkerülő út
Megnyitották a 4-es számú főút Kisújszállást elkerülő 11 kilométeres szakaszát tegnap. Az elkészült útszakasz a később megépítendő M4-es autópálya bal oldali pályarészéül szolgál majd. Naponta 15 ezer jármű közlekedik a fővárost az ukrán határral és Észak-Erdéllyel összekötő 4-es főútnak ezen a szakaszán. (MTI)

A HIGI Papírsoft a szolnoki papírgyár
Tegnapi számunkban a Magyar Fejlesztési Bank elhíresült hitelügyletei között említettük a szolnoki papírgyárnak nyújtott kölcsönt. A korábban Szolnoki Papírgyárként ismert, de jelenleg AC-DC Logisztikai Park Zrt. néven működő vállalkozás kérésére közöljük, hogy a cikkben foglaltak nem rájuk, hanem a HIGI Papírsoft Zrt.-re vonatkoznak. (H. P.)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.