Röviden

MTI
2011. 07. 11. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Siker
Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár szerint az orvosképzés sikerágazatnak számít Magyarországon. Örülnek is a norvégok,angolok, németek.

Hazánkba szökhetett Ausztriából egy rabló
Fegyveres rablás elkövetőjét keresik az osztrák és a magyar rendőrök. A Kőszeghez közeli osztrák – Mannersdorf an der Rabnitz – településen szerdán a Raiffeisen Bank fiókjából próbált valaki pénzt szerezni. Egy szemtanú szerint a tettes a sikertelen akció után egy magyar rendszámú kisteherautóval menekült el. Személyleírások alapján a férfi 25 év körüli, vékony, sportos testalkatú, 170 centiméter magas. (MTI)

Egyiptom cáfol
Cáfolta tegnap az egyiptomi mezőgazdasági minisztérium, hogy az észak-afrikai országból származó görögszénacsíra lett volna a felelős az Európában dúló hasmenéses járványért, amely eddig ötven ember halálát okozta. (MTI)

Lezuhant egy férfi Budakeszin
Súlyos, életveszélyes állapotban szállítottak kórházba egy férfit, aki tegnap este Budakeszin leesett a háza tetejéről. A 33 éves áldozatot, aki ismeretlen körülmények között zuhant le öt méter magasról, mentőhelikopterrel vitték a budapesti Szent János Kórházba. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.