Röviden

MTI
2011. 07. 15. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Haszon
Tabajdi Csaba szocialista EP-képviselő szerint elmaradt a hazánk soros elnökségéből nyerhető politikai haszon. Sokat hozhatnak viszont az efféle kijelentések.

Mentőápolót bántalmazott
Fojtogatott, megütött és megrúgott egy mentőápolót egy ittas férfi Pécsen. A mentőket hétfőn este riasztották egy földön fekvő férfihoz, aki felpattant a hordágyról, és az ápolóra támadt. A részeg férfit végül rendőrök fékezték meg. (MTI)

Szakértők vizsgálják a veszélyes utakat
Munkacsoport alakult a kétszer egy sávos autóutak közlekedésbiztonsági helyzetének felülvizsgálatára. A testületet a közelmúlt súlyos balesetei után hívták össze. Ismeretes, az M15-ös autóúton Hegyeshalomnál egy szlovák kamion frontálisan ütközött egy cseh autóbusszal, két ember meghalt, 22-en súlyosan megsérültek, az M70-esen egy román busz nekicsapódott egy kamionnak, hatan meghaltak, 26-an megsérültek. (MTI)

Fiatalokat ítéltek el
Tíz-tíz hónap felfüggesztett fogházbüntetésre ítélte tegnap a Győri Városi Bíróság azt a három fiút, akik egy csornai általános iskola előtt annyira megverték évfolyamtársukat, hogy a fiú áll- és orrcsonttörést szenvedett. Az ítélet jogerős. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.