Röviden

MTI
2011. 07. 16. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Balfék
Havas
A Facebookon ellenállásra buzdító Gyurcsány blogger szerint „demokratának lenni nem azt jelenti, hogy balfékek vagyunk”. Talán egy demokrata azt is tudja, mit jelent.

Tömeges rosszullét Káptalanfüreden
Rosszullét miatt 37 gyermeket és felnőttet szállítottak kórházba tegnap Káptalanfüred két gyermektáborából. Az érintetteknek ment a hasa, néhányan belázasodtak, többen hánytak és ájulás is előfordult – közölte Bujdosó László, a balatonfüredi tisztiorvosi szolgálat vezetőhelyettese. Bár néhányan a kiszáradás veszélye miatt infúziót kaptak, valamennyi beteg állapota kielégítő. Még nem tudni, mi okozta a rosszulléteket. A vizsgálatok eredménye későbbre várható. Az összesen 123 gyereket nyaraltató intézmények konyháját lezárták, fertőtlenítették. (MTI)

Tragédia a mórágyi vasúti átjáróban
Egy ember meghalt, hárman megsérültek tegnap délután abban az autóban, amely vonattal ütközött a mórágyi vasúti átjáróban. A gépkocsiban öt szerb állampolgár utazott. Az MTI információja szerint a jármű a vasúti átjáró piros jelzése ellenére hajtott a sínekre. (MTI)

Skandináv lottó
Első sorsolás: 1, 5, 12, 18, 19, 21, 23. Második sorosolás: 17, 18, 22, 25, 27, 30, 33. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.