Röviden

MTI
2011. 07. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Égés
Grimm
Brit kutatók megtalálták azt a vegyületet, amely az emberi testben kiváltja a napégés miatti fájdalmat, a felfedezés új fájdalomcsillapítók kifejlesztéséhez vezethet. Sokkal olcsóbb időben árnyékba vonulni.

Balatonba fulladt egy kamasz fiú
A vízi mentők búvárai tegnap este, sötétedés előtt megtalálták annak a 16 éves fiúnak a holttestét, aki Balatonmáriafürdőnél tűnt el, miután egy vízibicikliről a vízbe ugrott. A haláleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. (MTI)

Motorostragédiák
Villamosnak ütközött egy motorkerékpár tegnap a XIII. kerü-letben a Béke téren; a baleset következtében a motoron utazó 21 éves nő a helyszínen meghalt, a járművet vezető 30 éves férfit életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Tatabányán kanyarodó teherautónak csapódott egy motor, vezetője életét vesztette. (MTI)

Mérgező krumplit loptak el Szentesen
Négymázsányi, a közelmúltban permetezett burgonyát loptak el a Csongrád megyei Szentesen, az eltulajdonított termény emberi fogyasztásra alkalmatlan. A lopás tegnapra virradóra történt, az elkövető körülbelül ötvenezer forint értékű, kondor fajtájú burgonyát szedett fel és vitt magával a szántóföldről. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.