Röviden

MTI
2011. 07. 17. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hőségriadó!
A legmagasabb fokozatú hőségriasztást rendelte el a ma reggel nyolc órától hétfő éjfélig terjedő időszakra az országos tiszti főorvos – jelentette a távirati iroda. Paller Judit elmondta, hogy a következő négy napban hőségre kell számítani, a napi középhőmérséklet a 25, majd a 27 Celsius-fokot is meghaladhatja, és rendkívül erős lesz az UV–B-sugárzás is. A hőségben az átlagos 2-2,5 liter mellett további 2-3 liter folyadék fogyasztását javasolják.
Bővebben a 17. oldalon

Az évtized végén jöhet az euró
Magyarország 2018–2020 körül léphet be az eurózónába – jelentette ki tegnap Matolcsy György a Nézőpont Intézet és az Európai Bizottság magyarországi képviseletének közös, az EU-elnökség kulisszatitkai című rendezvényén. A nemzetgazdasági miniszter azt mondta: 2001-ben Magyarország az egyik legígéretesebben fejlődő gazdaság volt. – Gyenge tagként azonban nem érdemes az eurózónához tartozni – tette hozzá. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.