Röviden

MTI
2011. 07. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem lesz himusz
Beregszász. Gajdos István, Beregszász polgármestere cáfolta azt a médiában megjelent hírt, miszerint a beregszászi városi tanács megszavazta, hogy a jövőben az ukrán mellett a magyar himnusszal kezdődjenek a testületi ülések. A képviselők úgy döntöttek, hogy a vita elkerülése érdekében sem az ukrán, sem a magyar himnuszt nem játsszák le. (MTI)

Wilders nem bűnös
Amszterdam. Felmentette az amszterdami bíróság a mozlimok elleni gyűlöletkeltés vádja alól a holland Szabadságpárt elnökét. Geert Wilderst civil szervezetek jelentették fel, amiért a mozlim vallást természeténél fogva erőszakosnak nevezte. (MTI)

Andrássy-szobrot avattak Gödöllőn
Gödöllő. Andrássy Gyula gróf egykori miniszterelnök mindenki számára követendő példa, jelenleg is érvényesek azok az értékek, amelyekért kiállt – mondta Martonyi János Gödöllőn Andrássy Gyula szobrának felavatása alkalmával a Grassalkovich-kastélyban. A külügyminiszter szerint Andrássy üzenete a jelennek az lehet: gondot okoz, ha egy országban belpolitikai harcok uralkodnak, és a külvilág iránti érdeklődés csökken. (MTI)

Bagdadi vérfürdő
Bagdad. Három pokolgép robbant tegnap este Bagdad déli részén, egy piac és egy síita mecset közelében; az első jelentések szerint 21-en életüket vesztették, 42-en megsebesültek. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.