Röviden

MN
2011. 07. 04. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Turul
Vigh
Az V. kerület jegyzőjének döntése nyomán helyén maradhat az évek óta Demszky Gábor és más balliberálisok kereszttüzében álló XII. kerületi turulszobor. Végre egy igazi szabad madár!

Végzetes villámok
Három embert ért halálos villámcsapás tegnap délelőtt Romániában, egy lány Fehér megyében, egy mezőn, két lengyel kiránduló a Bihar megyei Padis-tetőn vesztette életét – közölte a Mediafax. (G. J. J.)

Zaklatták a társukat
Előzetes letartóztatásba helyezte tegnap a bíróság a szedresi gyermekotthon két gondozottját, akiket szemérem elleni erőszakkal gyanúsítanak. A két 17 éves fiatal egy fiú társukat rendszeresen bántalmazta, megalázta, fenyegette és fajtalankodásra kényszerítette. Azután vették őket őrizetbe, hogy a sértett történetével pszichiáteréhez fordult. (MTI)

Az Alleéban bombariadó volt
Bombafenyegetés miatt kiürítették a budapesti, XI. kerületi Allee bevásárlóközpontot tegnap. Az állítólagos robbanószerkezetről egy telefonáló értesítette az üzletet az esti órákban. A rendőrség lezárta az épületet. Lapzártakor a tűzszerészek még vizsgálták a helyszínt. Hasonló riadó legutóbb március végén volt a plázában. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.