Röviden

MTI
2011. 07. 23. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ausztrálokat kétszer
A hét végén kezdődő kínai vizes vb előtt Szingapúrban felkészülési mérkőzésen 15-8-ra verte
a magyar férfi vízilabda-válogatott Ausztráliát. Női nemzeti gárdánk Perthben 17-6-ra múlta felül a házigazda ausztrálok juniorcsapatát. (MTI)

Közszolgálati NB I
Közel nyolc év szünet után visszakerülnek a Magyar Televízió képernyőjére a labdarúgó NB I mérkőzései. Az m1 minden vasárnap egy találkozót élőben sugároz, a Sport TV fordulónként négy mérkőzést ad. (MTI)

Győri ETO-nap
Már kaphatók a jegyek a július 29-i ETO-napra, amelynek egyik attrakciójaként a Bayern München labdarúgócsapatának All Star-válogatottja lép pályára a Győri ETO legendáiból összeállított gárda ellen. Ez a meccs 17 órakor kezdődik, utána jön 19 órától a Győr–Haladás NB I-es mérkőzés. (MTI)

Vettel a kapitány
A július 31-i Forma–1-es Magyar Nagydíj előtt ismét pályára lép Budapesten a versenyzők futballcsapata, a Nationali Piloti, amelynek ezúttal a vb-címvédő német Sebastian Vettel lesz a kapitánya. A Szusza Ferenc Stadionban július 27-én sorra kerülő összecsapáson a magyar All Star válogatott lesz a pilóták ellenfele, a bevételt jótékony célra ajánlják fel. (MTI)

Nem bíztak benne
Lemondott posztjáról tegnap Mario Been, a holland élvonalban szereplő Feyenoord labdarúgócsapatának vezetőedzője. A 2009 óta hivatalban lévő, 47 éves szakember azután hozta meg döntését, hogy kedden este 23 játékosából 20 úgy nyilatkozott: nem bízik a munkájában. Szerződése még egy évig élt volna a klubnál. A rotterdami együttes a legutóbbi szezont mindössze a 10. helyen zárta, s egy negatív csúcsot is megdöntött: októberben 10-0-ra kikapott az akkor még Dzsudzsák Balázzsal felálló PSV Eindhoventől, s ezzel 103 éves története legsúlyosabb vereségét szenvedte el. (MTI)

Megint Cavendish
A brit Mark Cavendish nyerte a Tour de France országúti kerékpáros-körverseny tegnapi 11. szakaszát a Blaye-les-Mines és Lavaur közötti 167,5 km-en, míg összetettben a francia Thomas Voeckler megtartotta vezető pozícióját. Cavendish pályafutása 18., idei 3. szakaszgyőzelmét aratta a Touron. Ma a Cugnaux és Luz Ardiden közötti 209 km végén hegyi befutó vár a mezőnyre. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.