Röviden

Bodacz Péter
2011. 07. 06. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Ingyenes az adásszünet
A tévészolgáltatás időszakos szüneteltetését teszi lehetővé a Magyar Telekom Nyaraló Sat TV nevű lehetősége. Évente egyszeri alkalommal, maximum hat hónapra nullaforintos havidíjért lehet felfüggeszteni a szolgáltatást. A kínált csomagok az év további, „aktívabb” felében ugyanúgy használhatók, mint a hagyományos, szintén digitális hang- és képminőségű, széles televíziós műsorválasztékot kínáló Sat TV szolgáltatás.

Sikeres a szolnoki T-City-program
Két év sikeres együttműködést tudhat maga mögött a Magyar Telekom T-City programja és Szolnok városa. Ennek alkalmából indították útjára a T-City–CityPass városkártyát; a távközlési társaság az intelligens csipkártya alkalmazásával teszi lehetővé különböző közösségi szolgáltatások és kedvezmények igénybevételét, sőt, helyi közlekedésben bérletként vagy jegyként is használható.

Gond nélkül lement a teszt
Egynapos világméretű tesztet hirdetett több világszerte ismert tartalomszolgáltató – köztük a Magyar Telekom, a Google, a Facebook és a Yahoo – azzal a céllal, hogy az információs társadalom érintett szereplőit arra ösztökélje: mielőbb felkészüljenek az internetforgalmat kezelő hálózati protokoll, az IPv4-ről az IPv6-ra való átállásra. A június 8-i teszt nem okozott fennakadást a világhálón.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.