Röviden

MN
2011. 07. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Okos
A gyíkok is olyan okosak, mint a madarak és az emlősök – állapították meg amerikai kutatók. Akik – emlősök lévén – legalább olyan okosak, mint a gyíkok.

Argentin kokain fűszernek álcázva
Fél kiló, Argentínából érkezett, fűszernek álcázott kokaint foglaltak le pénzügyőrök Budapesten, a külföldi küldeményeket elosztó postahivatalban. A Dél-Amerikából érkezett anyagok postai zacskóba voltak csomagolva, és fűszernövény-felirattal látták el őket. (D. M.)

Vádemelés a diákok halála ügyében
A philadelphiai ügyészség gondatlanságból elkövetett emberöléssel vádolta meg tegnap annak az uszálynak a kormányosát, amely tavaly két magyar diák halálát okozta az amerikai városban. Az uszályt kormányzó Matt Devlin telefonált, amikor a Delaware folyón a kirándulókat szállító hajónak ütközött. (MTI)

Letartóztatták a szerelemféltőt
Előzetes letartóztatásba helyezett a Szegedi Városi Bíróság egy 37 éves mindszenti férfit, aki a gyanú szerint szerelemféltésből bántalmazott egy 31 éves, szintén helyi nőt a lakásán. A bántalmazás július 9-én késő este történt, a sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett. (MTI)

Többtucatnyi sérült a bikafuttatáson
Negyvenen sérültek meg nyolc nap alatt az idei pamplonai San Fermin-fesztiválon, hárman a nyolcadik – és egyben utolsó – bikafuttatáson. A hat, egyenként féltonnás bika
2 perc 20 másodperc alatt tette meg a 844,6 méteres távot az esés vagy a felökleltetés kockázatát vállaló, velük együtt futó résztvevők között. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.