Röviden

MTI
2011. 07. 24. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gyenge vívórajt
Tegnap megkezdődött Sheffieldben a vívó Európa-bajnokság. Az első napon két egyéni számban zajlottak a küzdelmek, a női kardozóknál az ötödik helyen zárt Benkó Réka lett a legjobb honfitársunk, a férfi tőrözők versenyében mind a négy magyar kiesett már a főtábla első mérkőzésén. (MTI)

Győri kezdet
Megkezdte a felkészülést tegnap a 2011/12-es szezonra a magyar bajnok, a Bajnokok Ligájában legutóbb elődöntős Győri Audi ETO női kézilabdacsapata.
Az első tréningen a keret valamennyi tagja részt vett, így
az újonnan igazolt Heidi Löke, Jovanka Radicsevics és Andrea Lekics is edzett. (MTI)

Roberto Carlos lesz az elnök?
Könnyen elképzelhető, hogy 2013-tól Roberto Carlos (képünkön), Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz az orosz labdarúgó-élvonalban szereplő Anzsi Mahacskala elnöke. „Felajánlották számomra ezt a nagyon is megtisztelő posztot, és két év múlva, amikor szögre akasztom a stoplis cipőimet, szeretnék élni a lehetőséggel – mondta a 38 éves brazil világbajnok. – Jó lenne egy nagyon erős csapatot összekovácsolni, sok brazillal.” (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.