Röviden

MN
2011. 07. 08. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Sidi íjjal is
A címvédő, sportlövészetben világ- és Európa-bajnok Sidi Péter megnyerte a számszeríjászok Svájcban rendezett kontinensviadalát. (MTI)

Török Lázár
Lázár Pál, a Videoton 23 éves válogatott labdarúgója három évre a török első osztályba frissen feljutott Samsunsporhoz igazolt, a hírek szerint 600 ezer euróért. (MN)

DK-csapat
Hornok Miklós, a magyar Davis Kupa-teniszválogatott kapitánya kijelölte csapatát a fehéroroszok elleni, jövő pénteken kezdődő gödöllői találkozóra: Balázs Attila, Kellner Ádám, Fucsovics Márton és Bardóczky Kornél. (MTI)

Svéd siker
A Németországban zajló női labdarúgó-világbajnokságon, C csoport, 1. forduló: Svédország-Kolumbia 1-0, Egyesült Államok–Korea 2-0. (MTI)

Kórházi eset
„Brutális kivégzésre” készül David Haye, a WBO nehézsúlyú világbajnoka, aki szombaton Vlagyimir Klicskóval, a WBO és az IBF címvédőjével találkozik Hamburgban. A 30 éves brit ígéretet tett a fiatalabbik Klicsko testvérnek, hogy a mérkőzés után kórházi kezelésre szorul majd. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.