Totó

Munkatársunktól
2011. 07. 09. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Három egységből áll a 26. heti 2. fordulós totószelvény: a Copa América három, a norvég és a svéd bajnokság pedig hét, illetve négy mérkőzéssel képviselteti magát rajta. A dél-amerikai kontinensviadal egyik fő esélyese a címvédő, nyolcszoros győztes Brazília, amelynek meg kell vernie Venezuelát. Közép-amerikai vendég a tornán Costa Rica, s Kolumbia ellen nem esélytelen a pontszerzésre, elvégre csak egy hellyel áll riválisa mögött a világranglistán (54. és 55.). Paraguay a 32., Ecuador a 68., mi az ikszre teszünk.
A norvég Eliteserien a 14. fordulójához ér, a szoros élboly végén 4. Strömgodset Oslóban, a Valerenga ellen pontot szerezhet, főképp ha ifjú csatára, Ola Kamara folytatja a gólgyártást (eddig ötnél jár). A 9. Haugesund legyőzheti a tavaly Belgiumba távozott Kovács Péter volt csapatát, a 12. Odd Grenlandot, a 14. Start és a 16., utolsó Sogndal kiesési derbijén is inkább hazai sikert várunk. A bajnoki csúcstartó, most 11. Rosenborgnak felül kell múlnia a Sarpsborgot. A 23 pontos, 2. Molde és 3. Aalesund rangadóján kizárjuk a döntetlent.
A svéd Allsvenskan 15. körében a 2. Elfsborgnak van esélye az örebrói pontszerzésre, főképp ha Lasse Lars Nilsson hét találatához hozzátesz még. A 9. Häcken szomoríthatja az osztályozós helyen álló, 14. Mjällbyt, a sereghajtó Halmstad ellen a fővárosi AIK feljebb nyomulhat a középmezőnyből.

Tippjeink:
1. Valerenga–Strömgodset 1, 2
2. Kolumbia–Costa Rica 1, X
3. Brazília–Venezuela 1
4. Haugesund–Odd Grenland 1, X
5. Start–Sogndal 1
6. Lilleström–Viking Stavanger 1, X
7. Rosenborg–Sarpsborg 1
8. Brann Bergen–Stabaek 1, X
9. Molde–Aalesund 1, 2
10. Malmö–Norrköping 1
11. Örebro–Elfsborg X, 2
12. Häcken–Mjällby 1
13. Halmstad–AIK Stockholm 2
+1 Paraguay–Ecuador X

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.