Új szakértői eljárás a Stohl-ügyben

Csak ősszel várható ítélet Stohl András másodfokon folytatódó büntetőügyében, mivel tegnap a védelem megkérdőjelezte a színész-műsorvezető okozta baleset egyik sértettjének állapotáról kiállított orvos szakértői véleményt.

Nagy Áron
2011. 07. 01. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kaincz Pál állapota azért különösen érdekes, mert ettől függ a bűncselekmény minősítése, s így hatással van a kiszabható büntetés mértékére is. A Pest Megyei Bíróság a kérdés tisztázására új vizsgálatot rendelt el, s a tárgyalást szeptember 6-ra napolta. A védelem emellett bemutatott egy filmfelvételt is, amelyből az derül ki, hogy az elsőfokú eljárásban olyan hibát vétett az ügyész, amely miatt megismételt tárgyalásnak is helye lehet. Stohl András mellett egyébként tegnap felvonult a művészvilág több tagja. Mások mellett Alföldi Róbert, Kulka János és Kern András kísérte kollégáját a tárgyalásra.

Bővebben a 17., jegyzet a 6. oldalon

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.