Iráni és török befektetők Gyöngyöspatán?

Velkei Tamás
2011. 08. 01. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Letette hivatali esküjét tegnap Juhász Oszkár, a múlt hét végén megválasztott jobbikos polgármester Gyöngyöspatán. A község ügyeit ideiglenesen vivő Matalik Ferencné alpolgármester maradt. Juhász javaslatot tett társadalmi megbízatású alpolgármester megválasztására korábbi kampányfőnökét, Pichler Gábort jelölve, ám ehhez nem kapott kellő támogatást.
A Jobbik sajtóosztályán arról tájékoztatták lapunkat, hogy az első testületi ülés rendben lezajlott. A képviselők megszavazták az új községvezető programját. Úgy tudjuk, ebben kiemelt helyet foglal el a munkahelyteremtés, amit az új településvezető iráni és török befektetőkkel képzel el. Információink szerint gyümölcsaszalót és földtéglagyárat létesítenének. Juhász csendőrség létrehozásával erősítené a közbiztonságot.
A szélsőjobb a cigányok eltaposásával terjeszkedik Magyarországon címmel közölt cikket pénteken a Libération című baloldali francia napilap. Juhász polgármesterré választása kapcsán Florence La Bruyere tudósító részletesen leírja, miként győzött a Jobbik 36 éves jelöltje a 2850 fős faluban, ahol a cigányok aránya 20 százalék.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.