Lövöldözés Texasban

Hírösszefoglaló
2011. 08. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Hatan vesztették életüket, további négy ember pedig megsérült helyi idő szerint szombat este az egyesült államokbeli Texasban egy éttermi lövöldözésben – közölte a CNN. Az amerikai hírtelevízió rendőrségi forrásra hivatkozva arról tájékoztatott, hogy a tragédia a Roller World nevű görkorcsolyapálya mellett, Grand Prairie-ben, Dallas elővárosában történt.
Steve Dye, helyi rendőrfőnök elmondta: a gyilkosságokat egy férfi követte el, aki ámokfutása végén saját magával is végzett. Dye sem a sérültek személyazonosságáról, sem állapotukról nem adott felvilágosítást. Az eset hátteréről egyelőre annyit tudni, hogy a Roller World éttermében zártkörű születésnapi partit tartott egy család, amelyre barátait is meghívta. A tanúk elmondása szerint a gyilkos is a társasággal érkezett, két családtag vitája után rántotta elő pisztolyát, és kezdett lövöldözni, végül pedig maga ellen fordította fegyverét. Fejsérüléseibe a kórházban halt bele. A híradás szerint a túlélőknek a rendőrség orvosi segítséget is felkínált, hogy könnyebben feldolgozhassák a történteket; a nyomozás közben folytatódik.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.