Megérkezett a mezőny Mogyoródra

Munkatársunktól
2011. 08. 07. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Azután, hogy a Forma–1-es mezőnyből néhányan már szerdán a Magyar Nagydíjat felvezető jótékonysági pilótafocin is szerepeltek, tegnap sorban érkeztek meg a versenyzők Budapestre. A Liszt Ferenc repülőtérről egyenesen a mogyoródi Hungaroringre utaztak; a kisgépes terminál előtt kevesen szakítottak időt autogramosztásra és fotózkodásra. A pontversenyben második Mark Webber (Red Bull) azért a repülőtér alkalmazottjaival összeállt néhány közös fényképre. Érdekesség, hogy a hétszeres világbajnok Michael Schumacher (Mercedes) a saját, néhány hónappal ezelőtt vásárolt, ezüstszínű repülőgépével landolt nálunk. A Forma–1-et irányító Bernie Ecclestone várhatóan ma délben érkezik meg. A Hungaroringen ma 10 órától 11.30-ig tart az első szabadedzés, délután pedig 14-től 15.30-ig a második. Charlie Whiting versenyigazgató elégedett a pályával.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.