Röviden

MTI
2011. 08. 01. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szárnyalás
Nem érkezett pályázat a Mikroszkóp Színpad hasznosítására a tegnap lejárt határidőig. Hogy mi lesz az intézmény sorsa, még kérdéses. Ami biztos: Sas, Verebes és a többi jómadár végleg kirepül.

Letartóztatták a lánykereskedőket
Előzetes letartóztatásba helyezte a városi bíróság azt a hat embert, akiket kommandósok fogtak el emberkereskedelem gyanúja miatt Szekszárdon – közölte a rendőrség. A bűntényt többen követték el, a hetedik férfit Németországban vették őrizetbe. A gyanúsítottak egy családhoz tartoznak, s Németországba közvetítettek nőket, ahol azokat prostitúcióra kényszerítették. (MTI)

Mentőre támadt
Rátámadt a mentőre egy részeg férfi Pécsen, ezért eljárás indult ellene – közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság tegnap. A férfi, akit orrvérzéssel vittek kórházba, az intézmény várótermében leköpte, megrúgta az egyik mentőt. A rendőrök bilincsben vitték el a helyszínről a férfit. (MTI)

Anna-bál Füreden
Balatonfüreden, az Anna Grand Hotel termeiben és kertjében ma 186. alkalommal rendezik meg a nevezetes Anna-bált. Az idei díszvendég Kecskemét városa, a mulatság fővédnökségét Hende Csaba honvédelmi miniszter vállalta. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.