Röviden

MN
2011. 08. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

SMS-ben köthető utasbiztosítás
Népszerű a T-Mobile tavaly nyár végén bevezetett – minden országra érvényes – SMS-ben köthető utasbiztosítása. A szolgáltatás az utazás megkezdése előtt és a kiutazás során a határátlépést követő 2 órán belül igényelhető; egyéni és családi csomag is választható. (B. P.)

Megszűnik a Google Labs
Összefogottabb termékfejlesztésre törekszik a jövőben a Google, ezért megszünteti az erőforrásokat szétforgácsoló Labs programot. A Hwsw.hu közlése szerint a Labs eredetileg a mára legendássá váló „20 százalékos beruházások” kiállítóterme volt: azok a termékek, szolgáltatások kerültek ide, amelyek megérettek a nyilvános tesztelésre, de nem voltak még teljes, bevezethető állapotban. (MN)

Új eszközök az EDR-en
Új multimédiás készülékeket tesztelhetnek jövőre a készenléti szervezetek az Egységes digitális rádiótávközlő (EDR) rendszeren. Az EDR hálózatot üzemeltető Pro-M Zrt. a jelenleginél akár negyvenszer nagyobb adatátviteli sebességet lehetővé tevő Fortecor Tetra Enhanced Data Service szolgáltatás bevezetésére készül, amely többek között a rendőrség, a mentőszolgálat, a katasztrófavédelem és a tűzoltóság számára jelenthet gyorsabb és hatékonyabb kommunikációt. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.