Röviden

MN
2011. 08. 03. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Gulyás a kémügyről
Nem számítok arra, hogy rövid időn belül a kémügy egészének titkosítása megszűnik. Tartok tőle, hogy a teljes igazság majd akkor ismerhető meg, amikor már nem lesz érdekes – nyilatkozta a fideszes Gulyás Gergely az ATV.hu-nak adott interjújában. A nemzetbiztonsági bizottság tagja hozzátette, „olyan komoly és megdöbbentő ügyről van szó, amelynek nyilvánosságra kerülése ellentétes az ország nemzetbiztonsági és külpolitikai érdekeivel”. (MN)

Megszorításokat jósol az MSZP
Az MSZP szerint a 2012–2013-as költségvetés sarokszámai arra utalnak, megbukott az a gazdaságpolitika, amely az egykulcsos jövedelemadótól várta a gazdaság növekedését, s a következő években megszorítások lesznek. Tukacs István, a parlament költségvetési bizottságának szocialista tagja kijelentette: a kormány drasztikus elvonást tervez a Munkaerő-piaci Alapban, a család- és szociálpolitikai pénzek területén, s csaknem 100 milliárdot akar kivonni az Egészségbiztosítási Alapból. (MTI)

Mészáros az ATV-nél
Mészáros Antónia ősztől az ATV-ben folytatja újságírói pályafutását – közölte a Népszava internetes kiadása. A Magyar Televízióból elbocsátott műsorvezető állítólag a reggeli műsorsávban kap lehetőséget. Mészáros Antóniát korábban A szólás szabadsága, a Záróra, Az Este és a Teadélután című műsorokban láthatták a nézők. A köztelevízióban végzett munkájáért Minőségi Újságírásért Díjat kapott, ennek ellenére közölték vele, hogy nincs szükség rá. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.