Röviden

MN
2011. 08. 07. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Többmilliárdos forrás az MNV-nek
A kormány határozata alapján 13,4 milliárd forintot csoportosítanak át a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt.-nek (MNV) az állami vagyon gyarapításához szükséges forrás megteremtése céljából. A tulajdonosi joggyakorlással kapcsolatos kifizetésekre 13,204 milliárd forint, míg az MNV tevékenységével összefüggő egyéb kiadásokra 196 millió forint fordítható az átcsoportosított összegből. (MTI)

Bíróságra szállítják Hoszni Mubarakot
Bírósági tárgyalására Kairóba szállítják Hoszni Mubarak volt egyiptomi elnököt – jelentette be az igazságügyi miniszter helyettese. A hírek szerint Mubarak legalább négy napja nem vesz magához ételt. (MTI)

Magyar névtáblák
A vajdasági tartományi ombudsman és Újvidék képviselői feloldották a többnyelvű helységnévtáblákkal kapcsolatos véleménykülönbségeket, vagyis szerb, magyar, szlovák és ruszin nyelvű táblákat állítanak fel – közölte tegnap a Beta hírügynökség. (MN)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.