Röviden

MTI
2011. 08. 07. 22:00
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Négy döntős hely
Marosi Ádám, Kasza Róbert, Demeter Bence és Tibolya Péter is döntős az angliai, gillinghami öttusa Eb-n. (MTI)

Győri nyitány
A labdarúgó NB I 3. fordulójának mai nyitómérkőzésén a Győri ETO 19 órakor fogadja a Haladást. Az ETO-nap családi programot kínál: a találkozó előtt Győri ETO All Star–Bayern München All Star öregfiúk-mérkőzést rendeznek, a bajnoki után pedig TNT-koncert lesz. (MTI)

Szélesiék kizárva
Görögországban bundázás miatt a másodosztályba sorolták vissza a Szélesi Zoltánt is foglalkoztató Volosz, valamint a Kavala labdarúgóklubot. A két klub fellebbez az ítélet ellen, hangsúlyozva, hogy a mérkőzések manipulálásával gyanúsított vezetők pere még nem kezdődött meg. (MTI)

Búcsút vettek Bicskei Bertalantól
Több százan kísérték utolsó útjára a Farkasréti temetőben Bicskei Bertalant, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitányát. A július 16-án, 66 évesen, súlyos betegség után elhunyt szakember búcsúztatásán számos volt játékosa és edzőkollégája részt vett. (MTI)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.