Luxusvilla: Boldvai, az MSZP egykori kincstárnoka építkezik

Elképesztő méretű luxusingatlant építtet Salgótarjánban Boldvai László, az MSZP egykori kincstárnoka. A Tocsik-ügyben végül is felmentett politikus – akinek fia Svájcban tanul évi több millió forintért – közölte, a beruházást főképpen a család megtakarításaiból és hitelből finanszírozza.

Magyar Nemzet
2007. 11. 10. 10:51
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem kellett sokáig keresni Salgótarjánban Boldvai László szocialista honatya építkezését, hiszen már az első hamburgerárus is tudta, hogy hol folyik a kirívó beruházás. Helyszínre érkezésünket követően több munkásnak megeredt a nyelve. Megtudtuk, hogy mennyibe kerül az ingatlan szennyvízelvezetési rendszere, de kiderült az is, hányan lakják majd várhatóan a hozzávetőlegesen ezer négyzetméteres luxusházat. Állítólag ketten: Boldvai László és a felesége. A munkások hamar szétszéledtek, amikor észrevették, hogy két ember közeledik. – Nekünk akkor most mennünk kell – suttogták. Mint kiderült, az építkezés felügyeletével megbízott nagyhatalmú fiatalember és Csaba, a művezető érkezett meg. A fiatalember látva azt, hogy több fotót készítettünk az ingatlanról, felszólított minket, hogy „semmisítsük meg a felvételeket, de azonnal”. Mivel ez nem történt meg, zsebéből elővett egy digitális fényképezőgépet és ránk irányította, mondván, „ő pedig minket fog lefényképezni". A kis közjáték után kijelentette, a beruházással kapcsolatban csak Boldvai László nyilatkozhat, és elköszönt. Az MSZP korábbi kincstárnokát telefonon értük el. A politikus felhívta a figyelmünket: rögzíti a beszélgetést és nagyon kíváncsi arra, hogy mindabból, amit elmondott, végül mi jelenik meg a Magyar Nemzetben. Boldvai egyébként igen szűkszavú volt. Nem árulta el például, hogy milyen nagyságú lesz az ingatlan. – Arról szerinte majd mindenki, így a Magyar Nemzet is időben értesül.

További részletek a szombati Magyar Nemzetben

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.