A terézvárosi testület feloszlatását kezdeményezi a Fidesz

<p>A balliberális többségű, terézvárosi önkormányzat feloszlatását kezdeményezi a helyi Fidesz, a sorozatos, bűncselekmény-gyanús privatizációs ügyek miatt.</p>

MNO
2008. 02. 05. 7:04
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Illés Zoltán, a legnagyobb ellenzéki párt VI. kerületi elnöke szerint ellehetetlenült az önkormányzat, ideje tiszta vizet önteni a pohárba. A politikus emlékeztetett arra, hogy a világörökségi terület kiárusítását, az Andrássy úti paloták elkótyavetyélését a szőnyeg alá söpörték, a helyi vagyokezelő volt vezetőjét 120 millió forintos sikkasztás miatt jogerősen börtönbüntetésre ítélték, a jelenlegi vezérigazgató pedig belekeveredett a közelmúlt 18 milliós, vesztegetési bortányába.

Illés Zoltán elképzelhetőnek tartja, hogy több koalíciós képviselő is belátja: helyre kell állítani Terézvárosban a megingott közbizalmat.

(lanchidradio.hu)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.