időjárás 7°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Látta valaki ezt a rablót? + Képek

MNO
2010.01.30. 06:29

2010. január 29-én délután rablás történt egy XV. kerületi takarékszövetkezetben.

Mint arról beszámoltunk, 2010. január 29-én 13 óra 20 perc körül egy egyelőre ismeretlen személyazonosságú férfi ment be egy a Budapest XV., Kolozsvár utcában található pénzintézetbe, ahol feltehetőleg fegyverrel megfenyegette és készpénz átadására kényszerítette az ott tartózkodó alkalmazottakat.

Miután az alkalmazottak a követelést teljesítették, a támadó a helyszínről elmenekült. A bűncselekmény során lövés, személyi sérülés nem történt. Az ismeretlen személyazonosságú támadóról a pénzintézet biztonsági kamerája felvételt készített.


A férfi 30 év körüli, körülbelül 175 centiméter magas, átlagos testalkatú, a bűncselekmény elkövetésekor kék színű farmernadrágot, fekete színű dzsekit, fekete színű sapkát és fekete színű napszemüveget viselt.


A Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi főosztályának rablási osztálya rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást az ismeretlen tettes ellen.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismerni véli, jelenlegi tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 443-5000/32-664 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

(police.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.