időjárás 4°C Stefánia 2022. november 28.
logo

Lendvai sajnálja, hogy nem indulhat egyéniben

MNO
2010.01.21. 20:48

Lendvai Ildikó sajnálja, hogy nem indulhat egyéniben a tavaszi választásokon. Az MSZP elnöke erről Kaposváron beszélt a somogyi internetes oldalnak.

Lendvai Ildikó hangsúlyozta: mindent megtesznek a sikerért, s nem csak a minél több mandátum reményében. Szerinte ugyanis fontos, hogy Magyarországnak maradjon erős és a közéletben megkerülhetetlen szerepet játszó baloldala. Ez fontos tét, és végképp nem eldöntött a meccs a pártelnök szerint. A jó eredmény fontos a baloldalnak is, ami nélkül nincs Magyarország – mondta.

Az MSZP pártelnöke a 176 egyéni választókerületben nagy viadalra számít, esélylatolgatásokba azonban nem bocsátkozott. Jó néhányban MSZP-győzelmet vár, és közvélemény-kutatások szerint reménykedése nem oktalan – tette hozzá. A Sonline.hu kérdésére beszélt arról is, hogy miniszterelnök-jelöltjük mellett őt sem indítja a párt egyéniben. Ezt nemcsak azért sajnálja, mert küzdő típus, hanem mert a vitát értelmes keretek között fontosnak tartja.

(sonline.hu)

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.