Újraindítja az MDF csalásba keveredett ferencvárosi jelöltjét

Herényi Károly, az MDF elnökhelyettese, Kerék-Bárczy Szabolcs szóvivő, Csapody Miklós országgyűlési képviselő, valamint Lévai Zoltán budapesti elnök is indul egyéni képviselőjelöltként Budapesten; az SZDSZ-es politikusok közül a fővárosban egyéniben indul mások mellett Ikvai-Szabó Imre, John Emese, valamint Szabadai Viktor. Az MDF ismételten indítja Dézsi Mihályt a Ferencvárosban annak ellenére, hogy 2008 decemberében 1015 ajánlószelvényt <a href="http://mno.hu/portal/605151" target="_blank"><strong>adott </strong></a>le, amelyből csupán 346 készült az Állami Nyomdában. <br /><br /><a href="http://mno.hu/portal/604755" target="_blank"><strong>• Példátlan botrány az MDF háza táján </strong></a><br /><a href="http://mno.hu/portal/604998" target="_blank"><strong>• Hamis ajánlásokat adott le az MDF ferencvárosi jelöltje?</strong></a> <br /><a href="http://mno.hu/portal/605151" target="_blank"><strong>• Csalássorozat a ferencvárosi képviselő-jelölésnél</strong></a>

MNO
2010. 02. 02. 13:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Lévai Zoltán, az MDF budapesti elnöke azt is közölte kedden az MTI-vel, hogy Budapest harminckét egyéni választókerületéből 14-ben MDF-es, 17-ben SZDSZ-es jelölt indul, egy helyen pedig közös jelölt lesz.

Az MDF színeiben indul Budapest 1. számú választókerületében Katona Tamás, a 2-esben Pusztai Erzsébet, a 4-esben Király Zoltán, a 7-es választókerületben Debreczeni József, a 10-esben Herényi Károly, a 12-es választókerületben Dézsi Mihály, a 15-ösben Csapody Miklós, a 17-esben Kerék-Bárczy Szabolcs, a 18-as választókerületben Slosár Gábor, a 22-esben Bárándy Zoltán, a 24-es választókerületben Fejér László Előd, a 25-ösben Farkas Tibor, a 29-esben Hardy László, valamint a 30-as választókerületben Lévai Zoltán.

Még most is nyomoz a rendőrség

Dézsi Mihály 2008 decemberében leadott 1015 ajánlószelvényéből csupán 346 volt érvényes. Az MDF ismeretlen tettes ellen tett feljelentést a választás rendjét sértő bűncselekmény elkövetése miatt. A rendőrség azóta is nyomoz az ajánlószelvényügyben. Dézsi szerint az ajánlószelvények többségét „bedobták a IX. kerületi irodánkba”.

Terézvárosban indul Ikvai-Szabó

Az SZDSZ színeiben indul a 3-as választókerületben Badacsonyi Szabolcs, az 5-ösben Boruzs András, a 6-osban Kovács Sándor, a 8-asban Ikvai-Szabó Imre, a 9-esben Keresztes Tibor, a 11-esben Takács Gábor, a 13-asban Szolnoki Andrea, a 14-esben Győri Dénes, a 16-os választókerületben John Emese, a 19-esben Gáspárdy Gergely, a 20-asban Szabadai Viktor, a 21-esben Hörömpöli Kálmán, a 23-asban Máté Gyula, a 26-osban Lőrincz István, a 27-esben Ferencz István, a 28-asban Ritter János, valamint a 31-es választókerületben Martin Krisztián. Az MDF közlése szerint Budapest 32-es választókerületében lesz közös jelölt, mégpedig Iván János személyében.

(MTI, MNO)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.