Főtáv-botrány: egyelőre nem indult nyomozás az ügyben

<p>Egyelőre nem indított nyomozást a rendőrség a Főtávnál történt visszaélésgyanús ügyben. A hírTV Célpont című műsorának birtokába került beszélgetés szerint az egyik volt igazgatón keresztül havonta 50 millió forintot kért vissza Hagyó Miklós, a ma már előzetesben ülő volt MSZP-s főpolgármester-helyettes. <br /><br /><strong><a href="/portal/715247" target="_blank">• Hagyó Miklós szinte „csúcsragadozóként” élte napjait?</a></strong><br /><strong><a href="/portal/714760" target="_blank">• Újabb Hagyó-ügy: azonnali vizsgálatot rendeltek el az NBH-nál</a></strong></p>

MNO
2010. 05. 26. 8:14
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Joó Tibor egyébként a száz legkeresettebb bűnöző egyikeként került kapcsolatba a Főtávval. A férfi alvállalkozóként végezte el a fővárosi távhőszolgáltató munka- és tűzbiztonsági, majd később pénzügyi átvilágítását.

A fővállalkozó egy azóta már „fantomizált”, rendezvényszervezésre szakosodott magáncég volt. A hvg.hu értesülése alapján a kft. jelenleg felszámolás alatt áll – tulajdonosai felszívódtak, adótartozást hagyva maguk mögött.

(hírTV)

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.