Rendőri bűnszervezet működhetett

Bűnszervezetben követhették el a terhükre rótt bűncselekményeket a BRFK és a Nemzeti Nyomozó Iroda volt főtisztjei, valamint V. László és bizalmasa.

BL
2012. 07. 10. 2:30
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Tekintettel a terhükre rótt bűncselekmény elkövetésének hosszú időn át tartó szervezett jellegére, összehangoltságára, valamint a volt beosztásukból fakadó kapcsolatrendszerre, a gyanúsítottak jelenléte az eljárásban csak az előzetes letartóztatással biztosítható. Ezt állapította meg a Pesti Központi Kerületi Bíróság nyomozási bírája abban a végzésben, amelyben a vesztegetési ügyben második körben rács mögé helyezett G. Imre és K. Attila, a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) egykori magas beosztású munkatársai ügyében elrendelt kényszerintézkedés három hónapos meghosszabbításáról határozott.


A teljes cikket a Magyar Nemzet keddi számában olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.