Vádemelés várható Gyurcsány ellen

Még ezen a héten bejelentheti a KNYF, hogy vádemeléssel továbbítja a Sukoróra tervezett kaszinóberuházás iratait a Fővárosi Törvényszéknek.

BL
2012. 07. 10. 4:00
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Még ezen a héten bejelentheti a Központi Nyomozó Főügyészség (KNYF), hogy vádemeléssel továbbítja az eljárás iratait a Fővárosi Törvényszéknek a Sukoróra tervezett kaszinóberuházás kapcsán meggyanúsított Gyurcsány Ferenc és nyolc társa ügyében. A hét végéig, pontosan július 14-ig tart ugyanis az ügy március elején megkezdett vád-előkészítési szakasza, amelynek határidejét a főügyészség legutóbb három hónappal hosszabbította meg. A döntéssel a KNYF az 1100 napig tartó nyomozás 43 kötetnyi, 31 ezer oldalnyi dokumentumának megismeréséhez adott több időt az ügy terheltjeinek és védőiknek. Az iratok tanulmányozását – mint azt ügyvédi forrásokból a lap megtudta – mára minden érdekelt befejezte.


A teljes cikket a Magyar Nemzet keddi számában olvashatja.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.