időjárás 3°C Virág 2022. november 26.
logo

Ilyen még nem volt: Bajnaiék indulnak a választáson

NT
2013.02.28. 15:07

A márciusi dunakeszi időközi önkormányzati választáson indul először az Együtt 2014 és a Párbeszéd Magyarországért. A hivatalosan függetlenként induló Oláh Noémit támogatják.

A dunakeszi időközi önkormányzati választáson méretteti meg magát először az Együtt 2014 és a Párbeszéd Magyarországért – írja az Ezt így hogy blog. Oláh Noémi, a politológia mesterszakos szociológus 2010-ben az LMP színeiben indult, száz szavazattal a voksok 8,4 százalékát gyűjtötte be.

A március 25-én tartandó szavazáson hivatalosan függetlenként száll harcba, az Együtt 2014 és a PM támogatását várhatóan a hétvégén jelentik be. A blogger információi szerint Oláh a PM alapító tagja és csak azért indul függetlenként, mert az ajánlások kötelező leadásakor a PM még nem volt bejegyzett szervezet.

A voksoláson négyen indulnak a mandátumért: a Fidesz színeiben Benkő Tamás száll versenybe, a Jobbik Bernát Kristófot jelölte, míg a „demokratikus ellenzéki oldalon” ketten osztoznak majd a szavazatokon: a szocialisták képviseletében Miczki Melinda, illetve Oláh Noémi.

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.