időjárás 5°C Barbara , Borbála 2022. december 4.
logo

Lapozgasson kedvére Bajnai kétes ügyei között

2013.10.20. 11:00

A Fidelitas elindított egy honlapot, melyen Bajnai Gordon összes üzleti és politikai lépését végigkövethetjük.

Gordon élete címmel interaktív honlapot indított a Fidelitas Bajnai Gordon kétes ügyeiről. A Gordonelete.hu honlapon minden olyan infót meg lehet találni, amelyet Bajnai szívesen titkolna – áll az ifjúsági szervezet közleményében. „A Fidelitas azért vállalkozott erre a feladatra, mert Bajnai Gordon egy éve úgy próbálja magát eladni, mint egy politikai szűzfiú. Ezzel szemben jól tudjuk, hogy Bajnai a múlt figurája, aki rengeteg lehetőséget kapott már az ország jobbá tételére, de mindig felsült.”

A honlap több tucatnyi bejegyzése bemutatja az embert, aki sohasem vállal felelősséget a döntéseiért. Mi más magyarázná, hogy mind a mai napig nem kért bocsánatot attól a sok száz családtól, akik a Hajdú-Bét csődje során tönkrementek? – teszi fel a kérdést a Fidelitas.

A közlemény szerint a honlapon keresztül az érdeklődők megismerhetnek egy olyan embert, aki szereti a háttérben zajló kétes bizniszelést, központi szereplője volt a privatizációknak és aktív bonyolítója számos homályos offshore-ügyletnek. A villa, amelyben jelenleg lakik, szintén offshore hátterű.

A Gordonelete.hu azt is bebizonyítja, hogy Bajnai egy kontár – írja a szervezet. Amikor az uniós támogatási rendszert felügyelte, a Magyarországot illető forrásoknak csak egy töredéke jutott el hozzánk, és csak minden ötödik beruházást sikerült lezárni. Megemlítik azt is, hogy Bajnai miniszterelnöksége alatt 7 százalékkal zsugorodott a gazdaság. „Eközben szolgai módon végrehajtotta az IMF-diktátumokat: tönkretette a családtámogatási rendszert, megvágta a béreket. Az interaktív honlap bebizonyítja, hogy Bajnai Gordon egyáltalán nem politikai szűzfiú, hanem egy kontár, aki a döntéseiért soha nem vállal felelősséget, és ahol megjelenik, ott mindig az ország húzza a rövidebbet.”

Hírlevél feliratkozás
Nem akar lemaradni a Magyar Nemzet cikkeiről? Adja meg a nevét és az e-mail címét, és mi naponta elküldjük Önnek legjobb írásainkat.