Habony jogi lépéseket tesz

Jó hírnevének megsértése miatt jogi lépéseket tesz Habony Árpád „a hamis látszatot keltő kijelentéseket” terjesztőkkel szemben – közölte jogi képviselője csütörtökön az MTI-vel.

MNO
2014. 12. 18. 17:46
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korábban a Párbeszéd Magyarországért (PM) azt közölte az MTI-vel, hogy vagyongyarapodási eljárást kezdeményez a Nemzeti Adó- és Vámhivatalnál (NAV) Habony Árpád ellen, akit „milliárdos munkanélkülinek” neveztek.

Habony Árpád jogi képviselője közleményében azt írta: határozottan visszautasít minden olyan, a médiában megjelenő, ügyfelére vonatkozó állítást és híresztelést, „amely azt a hamis látszatot kelti, hogy nem rendelkezik a megélhetését biztosító törvényes és nyomon követhető jövedelemmel”.

Hozzátették: jó hírnév megsértése miatt az összes rendelkezésre álló jogi lépést haladéktalanul megteszi a „hamis látszatot keltő kijelentéseket terjesztőkkel szemben”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.