Ismét módosította vagyonnyilatkozatát Juhász

Egy héten belül másodszorra módosította vagyonnyilatkozatát az Együtt politikusa.

2014. 12. 10. 5:54
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy héten belül másodszorra módosította vagyonnyilatkozatát Juhász Péter (Együtt) önkormányzati képviselő tegnap – közölte lapunkkal a belvárosi önkormányzat. A baloldali kis párt politikusa ellen a múlt héten indult vagyonnyilatkozati eljárás.

A késve leadott dokumentumban ugyanis egy többmilliós adósság ellentételezéseként – egy fele részben a tulajdonában álló cégen kívül – sem birtokában lévő vagyont, sem jövedelmet nem tüntetett fel. Ezt december 4-én módosította, mondván, „elfelejtett” beírni egy másik céget, s azt, hogy lakást bérel. Kérdésünkre közölte: ismét tévedett, mert az utoljára beírt cégben nem 30, hanem 32 százalékban vesz részt, de most már tényleg „minden rendben van”. Másként gondolja ezt a kerület jogi bizottsága, s további információkat kér.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.