Juhász drogozással vádolja Deutschot

Az Együtt alelnöke a Facebookon szólította fel a fideszes EP-képviselőt, hogy perelje be állításáért.

2014. 12. 13. 16:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A verbális csata onnan indult, hogy Juhász Péter szerdán a következőket posztolta ki a Facebookra: „Több mint egy évtizede indult a Kendermag (Kendermag Egyesület, mely kiáll különböző könnyűdrogfajták legalizálása mellett – a szerk.), azóta jönnek oda hozzám emberek különböző történetekkel, hogy kikkel, mikor, hol és hogy drogoztak. Ha annyi millióm lenne, mint ahányan Deutsch Tamást emlegették az ilyen sztorikban, akkor tényleg gondom lenne a vagyonnyilatkozatommal.” A politikus mellékel egy képet is, melyen a feltűnően verejtékező Deutsch Tamás látható. Ehhez pedig Juhász annyit fűz hozzá: „éppen így néznek ki az extasyt használók, akik nem ismerik a mértékletességet”.

Deutsch Tamás válaszolt a közösségi oldalon Juhász Péternek. „Tudom, hogy szép számmal akadnak olyan online sajtómunkások, kígyóvállú, ultraliberális gyűlöletkommentelők és Juhászpéter-szekta-tagok, akiknek már az óvodai jele is a becsülhető hatóanyag-tartalmú növényi ágvégződés volt. De szépen lassan talán ők is elfogadhatnák, hogy másoknak a házikó, a pöttyös labda vagy éppen a szánkó volt az óvodai jele. Nekem a szemüveg. Sokfélék vagyunk, mondom ezt szeretettel” – írta a Fidesz EP-politikusa.

Az összecsapás ezzel nem ért véget, Juhász ugyanis megelégelte az online csapkodást, és gyakorlatilag felszólította Deutschot, hogy perelje be őt, így legalább bíróság előtt bizonyíthatja be (Juhász), hogy a brüsszeli honatya drogozott. Erre ugyanis, mint mondja, bizonyítéka van.

„Tamás, én tudom, hogy te fogyasztottál különböző drogokat. Onnan tudom, hogy sok közös ismerősünk van, akikkel ezt közösen tetted. Megvolt az a lehetőséged, hogy ne szólalj meg az ügyben, és én is tiszteletben tartottam volna azt, hogy ez a magánéleted része. Én ma sem azt ítélem el, hogy ilyet tettél, hanem azt, hogy ezt nem vállalod. Hogy a főnököd idézzem: nem vagy férfi, nem állsz bele, hanem hazudsz, mint egy ovis kisgyerek, aki azt hiszi, hogy a füllentése által megváltozik a valóság.

Tehát azt állítom, hogy drogoztál. Ez egy kemény kijelentés, amiért akár bíróságon is elégtételt kérhetsz. Ezt várja el tőled Orbán, és ezt várom én is, mert akkor a bíróság előtt tudom bizonyítani. Sokan jelezték közös ismerőseink közül, hogy egy politikai csetepatéba nem szállnak be, de ha bíróságra kerül az ügy, az igazmondási kötelezettségüknek eleget téve vállalják a tanúskodást.”

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.