Habony tanácsadóként jár az Országházba

Számos politikus hallgatja meg Habony tanácsait, észrevételeit, ezért van állandó belépője a Parlamentbe.

HZS
2015. 01. 07. 14:19
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes december végén – Szabó Szabolcs (Együtt) független országgyűlési képviselő írásbeli kérdésére adott válaszában – tudatta, hogy Habony Árpád rendelkezik állandó fényképes belépővel az Országház épületébe.

Egy közérdekű adatigénylésre adott válaszában az Országgyűlés Hivatala azt a tájékoztatást adta, hogy Habony Árpádnak a Miniszterelnökség kezdeményezésére van belépési engedélye az Országházba.

A Miniszterelnökség ezzel összefüggésben az MTI megkeresésére szerdán azt közölte: Habony Árpáddal kapcsolatban korábban már számos politikus elmondta, hogy meghallgatja a tanácsait, észrevételeit. „Ezekre a beszélgetésekre gyakran a Parlamentben kerül sor, ezért van neki állandó belépője, ez azonban nem jelenti azt, hogy bármiféle munkaszerződése lenne akár a Miniszterelnökséggel vagy más tárcával”– tájékoztattak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.