Hétvégén pótlóbusz jár a M3-as metró egy szakaszán

Január 17-18-ai, és majd a 24-25-ei hétvégén is metrópótló autóbusz közlekedik a Deák Ferenc tér és a Népliget között.

HZS
2015. 01. 14. 13:13
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A BKK utolsó M3-as metróhoz biztosítja a megszokott csatlakozó felszíni járatokat, esetenként plusz buszindulásokkal. 2014-ben, valamint 2015-ben szakaszosan mintegy 42 ezer méternyi elhasználódott sínszálat cserélt, illetve cserél ki a BKV, ezért várhatóan június végéig a március 14-15-ei hétvégétől és a május 1-2-3-ai hosszú hétvégétől eltekintve minden szombaton és vasárnap autóbusszal pótoljuk az M3-as metró egyes vonalszakaszait; az emiatt változó közlekedésről folyamatosan tájékoztatjuk ügyfeleinket.

A síncserének köszönhetően megszűnnek a leromlott pályaállapot miatti sebességkorlátozások, ezáltal rövidebb lesz az utazással töltött idő, valamint csökkennek a pályafenntartásra fordított költségek. A síncserével az M3-as metró biztonságos közlekedését kívánjuk biztosítani a teljes infrastruktúra-felújítás megkezdéséig.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.