Szombaton temetik Lasztovicza Jenőt

Január 17-én rendezik a csütörtökön elhunyt fideszes honatya temetését.

VZ
2015. 01. 13. 16:25
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A tájékoztatás alapján szombaton 11 óra 30 perctől a tapolcai római katolikus templomban tartanak gyászmisét az elhunyt emlékére, akinek temetésére ezt követően 13 órakor, a Tapolcai Új temetőben kerül sor.

Az 1961-ben született Veszprém megyei politikus – korábbi megyei közgyűlési elnök – 1998-ban mérette meg magát először képviselőjelöltként. „Azóta minden választást megnyert – szerették és tisztelték őt” – írta halálakor kommünikéjében a Fidesz, hozzátéve: „politikustársunkban tiszteletreméltó, becsületes, a hazájáért híven dolgozó társunkat veszítettük el”.

A tavalyi parlamenti választáson Veszprém megye 3-as számú választókerületében (Tapolca) mandátumot nyert Lasztovicza Jenőt a Fidesz és az Országgyűlés saját halottjának tekinti. Az elhunyt hozzátartozóinak a Miniszterelnökség mellett valamennyi parlamenti párt részvétét fejezte ki.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.