Városarculati cége lehet Budapestnek

Mintegy ötven javaslatot tárgyalhat meg szerdai ülésén a Fővárosi Közgyűlés.

MNO
2015. 01. 28. 6:05
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A testület tárgyalhatja azt a javaslatot, amely városarculati feladatokat ellátó cég megalapításának elhatározásáról szól. A humán területért felelős főpolgármester-helyettes, Szalay-Bobrovniczky Alexandra által jegyzett előterjesztés szerint a megalapítandó „cég feladatai közé tartozó városmarketing és innováció eszköz lehet Budapest Főváros Önkormányzata kezében, hogy a várost élhetőbbé és szerethetőbbé tegye”.

A Fővárosi Közgyűlés dönthet arról is, hogy a Fővárosi Önkormányzat csatlakozni kíván a Budapesti Önkormányzatok Szövetségéhez (BÖSZ).

A közgyűlés tárgyalhatja továbbá azokat a jobbikos javaslatokat, amelyek az M0-s autóút díjfizetőssé tételének elutasításáról, születési támogatás bevezetéséről, valamint fővárosi ifjúsági önkormányzat létrehozásáról szólnak.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.