Plusz egymilliárd forint jut árvízi és belvízi védekezésre

Mindemellett a kormány elé került a budapesti Déli pályaudvarral kapcsolatos kérdéskör is.

MA
2015. 02. 25. 20:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Giró-Szász András elmondta, hogy emellett a kormány elé került a budapesti Déli pályaudvarral kapcsolatos kérdéskör is. „A pályaudvar jövőjével kapcsolatban felkérte a kormány a nemzeti fejlesztés minisztert, hogy vizsgáljon meg minden lehetőséget, és folytasson minél szélesebb körű konzultációt ebben a kérdésben a társadalmi, a civil, az önkormányzati és a gazdasági szférában egyaránt” – mondta az államtitkár.

Az Amnesty International Magyarországról szóló, szerdán közzétett jelentésére reagálva azt mondta: „a kormány arra törekszik, hogy a transzparencia minél mélyebb és a lehető legszélesebb körű legyen minden területen”.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.