Szombattól egy szakaszon nem jár a szentendrei HÉV

Szombaton és vasárnap a Batthyány tér és a Szépvölgyi út között pótlóbusz viszi az utasokat.

HZS
2015. 02. 19. 9:43
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A budai fonódó villamoshálózat építéséhez kapcsolódva szombaton az első járat indulásától várhatóan március 13-áig, péntekig az alagútfödém megerősítésén dolgoznak – olvasható a BKK közleményében. A HÉV-szerelvények rövidített útvonalon járnak, a Margit híd, budai hídfő és Békásmegyer, illetve Szentendre között.

Közölték: szombaton és vasárnap a szentendrei (H5-ös) HÉV a Margit híd, budai hídfő felszíni megállóhelyig közlekedik Szentendre felől. A hétvégén a HÉV felsővezetékét szerelik a Margit hídnál, azért, hogy a következő hétfőtől a HÉV az alagútban levő megállóhelyig járhasson.

A H5-ös jelzésű HÉV-pótlóra a Batthyány téren a 39-es busz végállomásán, a Margit hídnál a 86-os busz megállóiban, a Szépvölgyi úton pedig az Árpád fejedelem útja előtt kijelölt megállóban lehet felszállni. Jövő hétfőtől várhatóan március 13-áig a H5-ös HÉV járatai Szentendre és a Margit híd, illetve Békásmegyer és a Margit híd között közlekednek.

A H5-ös HÉV-pótló buszra a Batthyány téren a 39-es busz végállomásán, a Margit hídnál pedig a 86-os busz megállójában lehet felszállni – írták. A pótlóbuszokon lehet kerékpárt szállítani.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.