Az ellenzékieknek nem tetszik Jászberény megsegítése

Ellenzéki polgármesterek felháborítónak tartják, hogy Jászberény állami támogatást kap egy vesztes peréből adódó kötelezettségének kifizetésére – írta a Népszabadság.

TK
2015. 04. 17. 5:49
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A lap pénteki számában megjelent írás szerint miközben az általuk megkérdezett ellenzéki városvezetők helytelenítették az eljárást, a kormánypártiak nem mondtak véleményt az ügyről.

A pervesztes Jászberénynek 750 millió forintot kell kifizetnie, amiért 2008-ban felbontotta a helyi kórház víz- és hőszolgáltatójával kötött szerződését.

Csige Tamás hajdúdorogi szocialista polgármester azt mondta a lapnak: egy település vezetésének vállalnia kell a jó és a rossz döntések következményét, ez a szép az önkormányzatiságban. Szabó Loránd, Dombóvár baloldali támogatottságú független polgármestere teljesen igazságtalannak tartja Jászberény adósságának átvállalását.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.