„Dubajba költöztem, nem tudok részt venni”

Szerdán folytatódott volna a tárgyalás, de két vádlott távolmaradása miatt elnapolták.

SZF
2015. 04. 15. 8:27
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Első körben a REAC elcsalt mérkőzéseihez kapcsolható személyek ügyét tárgyalták volna szerdán, de így elnapolták mind a szerdai, mind a pénteki tárgyalást, a folytatás június 8-án következik.

„Kutasi Róbert néhai klubigazgató beleszólt a taktikába, a csapat-összeállításba, ezek fényében nem meglepő, ha a Honvéd elleni Ligakupa-mérkőzés előtt az öltözőben maga kapacitálta a játékosokat a vereségre” – hangzott el március 20-án, a legutóbbi tárgyaláson. A játékosok általában 80-100 ezer forintot kaptak egy-egy manipulált mérkőzésért, bár állításuk szerint lényegében bunda nélkül is biztosan kikaptak volna.

Ismert: Kutasi Róbert, a REAC igazgatója 2012 márciusában azt követően lett öngyilkos, hogy klubja több labdarúgóját őrizetbe vették mérkőzések manipulálásának gyanúja miatt.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.