Eloltották a zuglói szeméttelepen keletkezett tüzet

Eloltották a tűzoltók a XIV. kerületi szeméttelepen keletkezett tüzet, de az utómunkálatok még tartanak – közölte a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője, Kisdi Máté csütörtök délelőtt.

SZF
2015. 04. 16. 10:20
VéleményhírlevélJobban mondva - heti véleményhírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz fűzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A XIV. kerületben, a Rákospatak utcában csütörtök kora hajnalban keletkezett tűz egy szeméttelepen, ahol három-négy méter magas, összehordott háztartási hulladék gyulladt meg több mint ötszáz négyzetméteren.
A tűzoltók nagy erőkkel, 14 gépjárművel vonultak ki a területre, harminc tűzoltó dolgozott a lángok megfékezésén. Munkájukat nehezítette, hogy a telephelyre csak egy irányból lehetett bejutni, és egy szűk, kerítésekkel körbehatárolt területen kellett az oltást végezni.

A tűz lánggal égését reggelre sikerült megfékezni. Jelenleg az utómunkálatokat végzik a szakemberek – mondta Kisdi Máté. Hozzátette: a tűzoltók megbontják a szeméthalmokat, hogy hozzáférjenek az izzó tűzfészkekhez.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.